<link rel="stylesheet" href="/static/CACHE/css/786eacf86bb3.css" type="text/css" media="screen, projection">

Dawniej Martinelli

Morbegno (SO) Włochy
Dawniej Martinelli

Inwestycja mająca na celu przebudowę obszaru Martinelli, dawno opuszczonej strefy przemysłowej w prowincji Sondrio, jest firmowana przez pracownię Antonio Citterio Patricia Viel. Głównym celem projektu przebudowy tego obszaru była poprawa jakości przestrzeni miejskiej poprzez stworzenie nowych usług i stref publicznych. Jednym z głównych bohaterów inwestycji jest Budynek G, nowoczesny obiekt o czystych geometrycznych kształtach, którego wentylowana elewacja została całkowicie odnowiona i pokryta gresem z efektem kamienia Mystone Gris Fleury w kilku formatach (20x120, 30x120, 40x120, 60x120 cm).

zapoznaj się z kolekcjami projektu